Open Dag NHTV – Academy for Leisure

*For all non-Dutchies, the English part of this post can be read below*

Weet je nog niet wat je wilt studeren? Of wellicht wil je toch nog die carrière switch maken nu het nog kan? Kom dan vandaag langs bij de Academy for Leisure van de NHTV in Breda. Vandaag, 12 november, hebben wij namelijk een open dag en laat ik deze nou mede-georganiseerd hebben. We hebben presentaties, workshops en een sloot aan informatie. Dus lieve mensen: komt dat zien en neem een kijkje in de keuken van ons vernieuwde gebouw en kom meer te weten over Vrijetijdsmanagement, International Leisure Management en International Leisure Sciences.

Kijk voor meer informatie op deze websites:

NHTV – Open dag

NHTV – algemeen

Academy for Leisure website

Haven’t decided yet what you would like to study? Or maybe you are interested in making a career switch? Then wait no longer and come to the open day at the Academy for Leisure at the NHTV in Breda. Today, 12 November 2011, we are having our open day which I helped to organize. We offer presentations, workshops and a huge amount of information. So come and have a look and see our renewed building and enhance your knowledge on Leisure Management, International Leisure Management and International Leisure Sciences.

View these websites for more information:

NHTV – Open day

NHTV – general information

Academy for Leisure website

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: