For sale (project Room Change)

For Dutch see below/ Nederlandse versie zie hieronder.

As you may know I am in the process of changing around my living space. The first step in this process was to clean up and make space. That’s what I’ve been doing for the past two months and now it’s time to get rid of things. In this post you can find which items I am trying to sell/ cannot bear to simply throw away. I am posting these here first. Tomorrow the furniture will go up on Marktplaats. The books I’ll hang on for a bit longer, but I hope to have those donated to charity before the end of January.

If interested in any items, please contact me at the following email address: mikamikachu@hotmail.com

====

Momenteel ben ik bezig mijn woonruimte rigoreus op te ruimen zodat ik deze opnieuw kan inrichten. De afgelopen maanden heb ik veel spullen weggegooid, maar er zijn een aantal spullen waar ik vanaf wil waarvan ik niet wil dat ze zomaar op de vuilnisbelt belanden. Het gaat om enkele meubels en een 200 boeken. De items staan eerst hier. Morgen plaats ik de meubels op Marktplaats en alles wat van de boeken blijft liggen zal ik voor het einde van Januari doneren aan een kringloopwinkel.

Als je geïnteresseerd bent in een of meerdere items, stuur dan een e-mail naar het volgende adres: mikamikachu@hotmail.com

====

1.) Books/ Boeken

List of books/ Boekenlijst

200+ book that have to go. Click the link to find out which ones. Books can be picked up for free. If you want me to send you any, I’ll only charge you shipping costs. I’ll only ship to The Netherlands.

200+ boeken die weg moeten. Klik op de link om te zien welke. Staat er iets tussen wat je leuk vindt? Ze kunnen gratis afgehaald worden. Bij verzending reken ik alleen verzendkosten. Ik verzend alleen binnen Nederland.

2.) Furniture/ Meubels

salontafelWooden coffeetable/ Massief houten koffie-/ bijzettafel €10

I also will have two small bookcases available some time in the next couple of weeks. If interested already, I would be able to provide you with more information on these as well.

In de aankomende weken zullen hier nog 2 kleine boekenkasten aan toegevoegd worden. Mocht je interesse hebben, dan ben ik in de gelegenheid om hier alvast informatie over te verstrekken.

Furniture is pick up only. Please contact me if interested at: mikamikachu@hotmail.com

Meubels kunnen enkel opgehaald worden. Contact opnemen kan via: mikamikachu@hotmail.com

2 responses to “For sale (project Room Change)”

  1. Hoi Maaike!
    Ik heb je een emailtje gestuurd over boeken, plaats ook nog even een reactie voor het geval dat hij in je ongewenste email terecht is gekomen. Kijk uit naar je reactie!
    Met vriendelijke groet,
    Michelle Verheij

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d