Bloghop & giveaway

A few weeks ago I was contacted by some fellow Dutch beautybloggers whether I wanted to participate in a bloghop to celebrate National Beautybloggers’ Day. I thought it was a pretty neat idea and decided to hop on the bandwagon. The purpose of today’s post is to introduce you to as many different bloggers as possible. To entice you even further, each blogger will have a small give away on their blog. So click on through if you want to win a price and find out more about the giveaway!

Please note: This celebration is mostly for Dutch blogs,
so most of the posts I’ll be linking to will be in Dutch.
Apologies if you’re from elsewhere on the globe,
but this will be a Dutch only party.

What is a bloghop?

A bloghop is a great way to become acquainted with many different blogs, most of which you wouldn’t have found without it! You may have found my blog through Silke (click here to view her blog), or maybe you are already following me and are starting your bloghop here. In total 36 blogs are participating in this bloghop and the idea is that I give you a link to a blog and that blog will give you another. In short, you can keep on ‘hopping’ around until you’ve come full circle and find my blog again. Each blog will have a small give away up, so it might pay off to visit all of us today. I hope you enjoy this idea and have fun reading all the other blog posts!

Before we get to the giveaway, let me first pass you on through to the next person. The blog I am linking you to is choosebeautiful.nl by the lovely Jeapiebel. Her blog is a mix of beauty reviews, personal/ lifestyle related blogs and she is proud of her Thai heritage. This is clearly reflected in her blogs. Fun fact: she started her blog because she wanted to experiment with make up. So go check her out and give her some love.

On to the giveaway! In my giveaway you can win the following:

 1. one (1) Kiko Long Lasting Stick 8 Hour No Transfer Eyeshadow in 05 (swatch)
 2. one (1) Essence Lights of Orient eyeshadow palette (swatch + review)
 3. one (1) Montagne Jeunesse Creamy Coconut mask Hydrating Vitality Boost for Tired Skin

All products are new and unopened. The eyeshadow stick and palette have not been swatched or touched other than a quick check to see whether they hadn’t been messed with. I bought doubles of these!

What do you have to do to win these goodies?

 • Leave a comment on this blog post, telling me about your favorite beauty products for summer!
 • Follow my blog (either through WordPress, e-mail or bloglovin’)
  • For an extra chance: follow me on Instagram.
  • For another extra chance: I will post the first picture in this post on Instagram when I wake up. Like it!

This giveaway will be open until July 16th, midnight, CET. The winner will be contacted via e-mail on July 18th. If the winner doesn’t respond within 48 hours, a new winner will be picked. This giveaway is only open to people living in The Netherlands.

Have fun today!
And don’t forget to hop on the blogging train.

52 responses to “Bloghop & giveaway”

 1. Hey, kom ik zomaar een naamgenoot tegen in de bloghop 😀
  Ik doe heel graag mee met de winactie. Het pallette vind ik echt prachtig! Ik volg jouw nu op bloglovin en instagram.

  Groetjes Maaike

 2. Ik doe graag mee. Mijn favoriete beautyproduct voor de zomer is Lichtblauwe nagellak. Dat maakt alles net wat mooier 😀

 3. Echt een heel gaaf initiatief dit! Ik doe graag mee met je leuke winactie, ik volg je via wordpress, en instagram! Mijn favoriete beautyproduct is mijn lipstick van MAC candy yumyum.

 4. En zo kom ik bij jouw blog gehopt :’) Leuke dingentjes die je weggeeft! I’m in 🙂 Ik heb alle (extra) kansen gedaan. Mijn favoriete zomer beuatyproduct is een lekker felle lipstick. Bijvoorbeeld candy crush van Etos eigen merk (dupe van candy yumyum van Mac).

 5. Happy Beautybloggersdag! Superleuk dat je ook meedoet. Mooi prijzenpakketje hoor! Xx

 6. Leuk uitgekozen prijzen! Ik heb voor de zekerheid op ‘click here to follow my blog’ geklikt 😛 ik doe graag mee!

 7. Ik doe graag mee. Ik heb geen specifieke Make up wat ik gebruik.wel een leuke actie van jullie. Groetjes van Marina

 8. Superleuk, ik doe mee!
  Mijn favoriete make-up deze zomer is de paarse lipgloss van Amati die ik bij Dazzling Beauty laatst won! 🙂 Een superkleurtje is het.

 9. Hoperdiehop alweer beland bij een hele leuke blog 🙂 Mijn bloghopavontuur verloopt echt heel leuk bekende blogs en nieuwe blogs komen op mijn bloghoppad. Leuk dat ik op deze manier kennis met uw blog kan maken als ik helemaal uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Voor mij zal het moeilijk worden om uw blog te begrijpen mijn engels is echt een ramp, maar ga mijn best doen. Ik hoop ook dat ik alle stapjes goed heb begrepen ik volg u nu op BL en Insta. Mijn favoriete zomer producten zijn: mijn zonnebril, biodermal zonnebrandcreme , harmonie voetencreme ( je wilt toch ook mooie verzorgde voetjes toch 😉 ) en vrolijke kleurtjes make-up van verschillende merken. Bedankt voor het snelle kijkje op uw blog ik ga nog even verder met bloghoppen…

 10. Leuke prijzen geef jij weg 🙂 Mijn favo product voor de zomer is de all day matte gezicht poeder van Rimmel. Deze heb ik deze dagen hard nodig 😉

 11. Dit Bloghoppen is zo tof! Ik ontdek allemaal leuke nieuwe blogs en daar is jouw blog er een van! Mijn favoriete zomerproduct is bronzer met extra shimmer. Dat kan je echt overal op je lijf gebruiken om er in de zomer nog frisser en zonniger uit te zien.
  Ik volg via WordPress, Bloglovin’ en Instagram (@paramara1982) en ik heb de foto geliked. 🙂

 12. Ik doe zo graag mee met je winactie! Wat een mooie producten geef je weg. M’n favoriete make-up product van deze zomer is m’n highlighter palette van Sleek. Ik volg je via Bloglovin.

   • Die heb ik inderdaad gekocht! Ik vind hem zo mooi dat ik m nog niet heb gebruikt haha. Ik wil m sowieso eerst reviewen voor mn blog maar ik gebruik best vaak highlighter. En eerlijk gezegd heb ik er niet heel veel dus dan gebruik ik deze sowieso wel vaker.

 13. Love that palette, so I would like to enter your giveaway.. My favorite summer beauty product are nail polishes, in all kind of happy colours 🙂 Started to follow you on Blog lovin’. Now on to the next blog .. 🙂

 14. Ik doe ook met jouw winactie graag mee! Mijn favoriete zomerproduct? Lipstick! Maar dat is eigenlijk ook in de winter mijn favoriet hoor! 😉 Verder gebruik ik graag luchtige body mists en fijne gezichtsreinigers voor een fris en proper gevoel! 🙂 Ik woon in België dus kan vast niet meedoen? Ik heb hoe dan ook wel alle stappen doorlopen, dus mocht het toch mogen, doe ik graag mee! 😉
  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

 15. Gave prijs!!! Ik doe mee!! Volg je nu overal. Oja, mijn favoriete product voor de zomer is bronzer!

 16. Fijn pakket!!! Heerlijk voor de zomer! Ook ik ben momenteel dol op lichtblauwe nagellak.
  Daarnaast heb ik een fijne nude lip palette van L’Oréal.
  Voetl heerlijk licht (haast alsof je niets op hebt) en heeft mooie, subtiele kleuren.

 17. Wat een fijne winacties! Leuk om zo’n dag in het leven te roepen 🙂 Ik doe graag mee, die kiko heb ik ook in een wat grijzige kleur en daar ben ik gek op! Deze is ook super mooi. Mijn favoriete zomer item is het lakje tarte deco van Essie 🙂
  Ook de extra kansen heb ik gedaan

 18. Leuk! Ik doe graag mee vooral voor het palette. Bij mij was dus alles op dus misschien kan ik hem hier alsnog winnen 🙂 mijn favoriete zomer product is de bodymist van therme (en dan de white lotus)

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: