NOTW: Pink Splash

Another nail of the week. This time I went with something that’s much easier to do, but that is still eye catching due to the color. It’s two bright fuchsia colors, of which one has a bit of sparkle to it.

Products used:

Etos nail harderner in very strong

OPI That’s Berry Daring

China Glaze Strawberry Fields (on ring finger)

INM Out the Door fast drying topcoat

As you can see I went with 4 nails in the OPI color and 1 (my ring finger) in the China Glaze color. I love these raspberry/ fuchsia colors. They are bright and bring a pop of color to any outfit. Since the colors are already very bright I didn’t want to overdo it with any elaborate nail art on top. I find crazy nail art designs in super bright colors always a bit overbearing and not very suitable for work. As you can see in the pictures here, the sparkle on the ring finger only shows up in certain lights: subtle, yet effective.

Are you wearing a particular color on your nails this week? Which is it? Let me know in a comment below!

4 responses to “NOTW: Pink Splash”

  1. Shockingly pink… En wat die laatste vraag betreft: NEE! ;-D
    Ik heb me al vaak genoeg voor gek gezet op school, maar deze is nog wet ettelijke stappen te ver… 😛

    • Jeetje, jij comment op een nagellak post. Moet niet gekker worden. En ja jij hebt toch wel wat meer verstand van beauty dingen dan de average guy he? 😉 Je hebt iig ervaring met mascara…

  2. Touché… De rest van de wereld denkt nu ‘wut???’ Mascara? Bij een vent van 36?’ Ik zal de goegemeente uit de droom helpen. Ter gelegenheid van een fancy dress party met thema 17e/18e eeuw heb ik ooit mijn baard en wenkbrauwen (van nature rood) moeten aanpassen aan een knots van een zwarte krullenpruik. Idd… met mascara. Heb die foto’s per stom toeval deze week tevoorschijn gehaald om mijn baas ervan te overtuigen dat het heel leuk zou zijn om met Gym-2 dit jaar in het kader van de 18e eeuw/buitenhuizen Martine iets te laten doen via ‘beleef het verleden’. Of het de foto’s waren die ‘t ‘m deden of niet is me niet geheel helder, maar ik mag in elk geval wat geld daaraan kapot maken! 😀

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d