Stuck on repeat #1

You know those songs you love so much that you simply listen to them over and over again? Well I have that on quite a regular basis. Right now, the song that I keep listening to is Justin Timberlake’s Don’t Hold the Wall from his album The 20/20 Experience. Awesome beat. Awesome tune. I keep hearing more every time I listen to it. Hear for yourself.

What song do you listen to on repeat?

6 Comments Add yours

 1. Nou, ik heb ondertussen ook zijn album geluisterd, maar valt mij echt tegen. Ik vind alleen “mirrors” leuk… Ik had eigenlijk gehoopt/verwacht dat de rest van zn album wel een beetje zo zou zijn, maar vind het erg saaie muziek…

  1. indiequeen84 says:

   Ik vind het juist heerlijk. Lekker laidback!

 2. Karin says:

  de video doet het niet 🙁

  1. indiequeen84 says:

   Meh van de week nog wel… 🙁 Ik zal als ik thuis ben een nieuwe zoeken. Maar weet niet of die er is. Hij was namelijk erg moeilijk te vinden.

  2. indiequeen84 says:

   Veranderd!

 3. AWildDog says:

  Oooooh that’s gonna grow on me!

Leave a Reply