Book of friendships tag

Remember those little booklets you had as a kid, to have your friends write down the things they liked etc.? Well there’s a tag going around that’s very similar to those friendship books. I saw this tag on Karin’s blog and thought I’d do it too. If you would like to do it too, you can find the templates (in Dutch and English) by clicking here.

12 Comments Add yours

 1. kisso'kill says:

  Sushiii love it 🙂

  1. indiequeen84 says:

   <3 kun je mij voor wakker maken!

 2. Angela says:

  Ik heb me altijd afgevraagd of het niet iets is voor jou om een tijd in een engelstalig land te werken…of in een ander land en daar werkzaam te zijn in bijvoordbeeld het onderwijs 🙂

  1. indiequeen84 says:

   Ja zou ik heel graag willen. Een probleem: ik ben geen native speaker, dus landen als China en Japan kom ik al niet in omdat alleen native speakers een visum krijgen om daar les te gaan geven. En veel van dat soort baantjes zijn bedoeld voor studenten en dat verdient dus te weinig. Mijn diploma is voor docent Engelse taal en cultuur en in Engelstalige landen kom ik daar dus niet zo ver mee, ook weer omdat ik geen native speaker ben. Dus binnen het onderwijs kom ik er niet (behalve via universiteit, maar dan heb ik weer eerst een PhD nodig) en wat ik dan verder wel wil/ kan doen, dat ga ik dit jaar uitzoeken. Uberhaupt een baan waarbij ik kan reizen lijkt me al een super kans.

   1. kingliam says:

    Ik snap wat je bedoelt. Maar misschien een functie binnen een internationaal bedrijf in het buitenland? Of wil je niet weg uit het onderwijs?

   2. indiequeen84 says:

    Ja zou wel willen maar dan weet ik dus niet wat ik dan wel kan. Ik sta al 8 jaar voor de klas dus ik weet niet beters

   3. indiequeen84 says:

    Oh en tis btw niet dat ik het onderwijs niet leuk vind. Ik kan het goed en lesgeven is super, maar ik kan er maar voor een deel mijn ei in kwijt, dus ik loop letterlijk vast na verloop van tijd.

 3. AWildDog says:

  Interesting… I thought you knew what you wanted to become.

  1. indiequeen84 says:

   I thought so too till I got into my current mess.

   1. AWildDog says:

    Has that changed what you want to become, or just the process of getting there?

   2. indiequeen84 says:

    Not sure yet, I was in the midst of trying to find out when I had my little crashing moment. I won’t know until I pick it back up.

   3. AWildDog says:

    Awww well I hope you feel better soon! xx

Leave a Reply