Book of friendships tag

Remember those little booklets you had as a kid, to have your friends write down the things they liked etc.? Well there’s a tag going around that’s very similar to those friendship books. I saw this tag on Karin’s blog and thought I’d do it too. If you would like to do it too, you can find the templates (in Dutch and English) by clicking here.

12 responses to “Book of friendships tag”

  1. Ik heb me altijd afgevraagd of het niet iets is voor jou om een tijd in een engelstalig land te werken…of in een ander land en daar werkzaam te zijn in bijvoordbeeld het onderwijs 🙂

    • Ja zou ik heel graag willen. Een probleem: ik ben geen native speaker, dus landen als China en Japan kom ik al niet in omdat alleen native speakers een visum krijgen om daar les te gaan geven. En veel van dat soort baantjes zijn bedoeld voor studenten en dat verdient dus te weinig. Mijn diploma is voor docent Engelse taal en cultuur en in Engelstalige landen kom ik daar dus niet zo ver mee, ook weer omdat ik geen native speaker ben. Dus binnen het onderwijs kom ik er niet (behalve via universiteit, maar dan heb ik weer eerst een PhD nodig) en wat ik dan verder wel wil/ kan doen, dat ga ik dit jaar uitzoeken. Uberhaupt een baan waarbij ik kan reizen lijkt me al een super kans.

      • Ik snap wat je bedoelt. Maar misschien een functie binnen een internationaal bedrijf in het buitenland? Of wil je niet weg uit het onderwijs?

      • Oh en tis btw niet dat ik het onderwijs niet leuk vind. Ik kan het goed en lesgeven is super, maar ik kan er maar voor een deel mijn ei in kwijt, dus ik loop letterlijk vast na verloop van tijd.

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d bloggers like this: