12 giveaways before Christmas | Bloghop: Win Zoeva Plaisir Voyager palettes

It’s the season for giveaways! And that is why I and 11 other Dutch bloggers have decided to host a bloghop giveaway. A bloghop giveaway? Yes, 12 bloggers, 12 blogs and 12 giveaways: you can hop around to different blogs and complete the chain to participate in 12 different giveaways. It may very well be that you came here because you visited Tatiana’s blog and I will be linking you through to Jolanda’s blog and that way we create a chain of blogs and therefore a chain of giveaways for you to participate in.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

Bloghop: 12 Christmas giveaways/ Kerst winacties
Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes
Caramel Melange | Cocoa Blend | Spice of Life

Each of the 12 participating blogs has a different price they are giving away. There are different blogs and therefore the prices differ on each blog. So definitely have a click around to see what is up on all the other blogs. They are all blogs in Dutch though, so if you do not understand Dutch the other giveaways may not be for you.

On my blog you can win the Zoeva Plaisir Voyager palette collection. This eyeshadow palette collection contains 3 travel friendly mini palettes with 6 shades each. The collection contains a mini Caramel Melange, mini Cocoa Blend and a mini of one of their new releases: Spice of Life. I have tried and reviewed two of these, with a third review in the works.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

The palettes come in this little giftbox and I have only unwrapped it to take pictures of it. The package in the picture is exactly what you will win if you win my giveaway. The palette will be untouched. If you wish to see reviews and swatches of these, check out my reviews. I did a full review on Cocoa Blend and Caramel Melange. The review of Spice of Life is in the works and I hope to have it up before the giveaway closes.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

The three palettes are really nice travel palettes and they feature some of the most classic shades of each palette. I love how Zoeva didn’t skimp on the shades: they definitely made good decisions as to which shades to put in these palette. Each palette includes my favorite shades from the larger palettes. With all three of them combined, you truly have a great selection of warm, cool and more neutral toned eyeshadows that are ready to be used on the go. I have included pictures of each of the palette opened, so you can see which shades are in each palette.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

For completion’s sake, I thought it would be good to show you how big these mini palettes are compared to the larger equivalent. Since I already own the full sizes of the other two palettes, I got myself the larger version of the new Spice of Life palette when I ordered this. As you can see it is a fair bit smaller and the pans are also smaller. I’d say the palette is about 1/3 in size compared to the full palette and the pans are roughly half the size.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

How can you enter the giveaway?

 • Answer the following question: what is your favorite Christmas memory?
 • Post your answer in a comment below this blog post.

Please note: not answering the question disqualifies you from entry!

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

For extra entries you can do the following:

 • Follow me on Instagram: @indiequeen84
 • Follow me on Facebook: @floatingindreams
 • Follow me on Twitter: @indiequeen84
 • Follow me on Youtube: @floatingindreams

Please leave your social media handles in your comment if you choose to enter that way as well so I can know who you are on the different platforms. I will check! I will be posting about the giveaway on my social media channels in the run up to the end of the giveaway. You can like, comment and interact with me on the other platforms on those particular posts for extra entries as well.

Bloghop Christmas giveaway Kerst winactie Zoeva Plaisir Voyager eyeshadow palettes Caramel Melange Cocoa Blend Spice of Life review swatch

The rules of the giveaway are as follows:

 • You can win one (1) Zoeva Plaisir Voyager containing three mini eyeshadow palettes.
 • One (1) person will win this price.
 • The giveaway is open internationally.
 • The giveaway closes Christmas Eve: 24 December, midday CET.
 • The winner will be contacted via e-mail, so make sure you leave your contact information in the appropriate field so I can get in touch.
 • You have until 27 December 2018 to respond. If I do not have a response on that day, I will pick a different winner. I will not post a general winner announcement.
 • The winner will be chosen using a random number generator.

I wish you all the best in entering in the giveaway. Make sure to check out Tatiana’s blog and Jolanda’s blog for more Christmas giveaway madness.

Good luck entering!

34 responses to “12 giveaways before Christmas | Bloghop: Win Zoeva Plaisir Voyager palettes”

 1. How thoughtful all of you are to be doing a giveaway! One of my favorite Christmas memories was the first time my mom had my family adopt another family for Christmas (a mom and a little boy). I always have had the burning passion of giving inside of me but like many, the flames ignite tremendously during the Holiday season. I was 13 years old when my mother did this. I clearly remember picking out the Thomas the Train set for the little boy to play with. I remember helping my mom chose between different sweatshirts to get the mother of the child, even picking out Tupperware the mother said she needed. I am now 21 years old and I have not allowed my family to discontinue this tradition. This memory is one that I loved so much, I never wanted it to end. I hope someone sees this post and hopes to make a difference in another person’s life. (check out my “Best Ways to Spread Christmas Cheer…” post on how to even spread Christmas cheer for free!! XOXO Vanessa Instagram: @nessacrowleyy

 2. Mijn favo kerstherinnering komt uit mijn kindertijd ; we hadden al Sinterklaas gevierd dus geen pakjes onder de kerstboom twee weken lang, kun je je mijn verbazing en opwinding voorstellen toen ik wakker werd op kerstochtend en er zomaar mooie feestelijke pakjes onder de boom lagen ? Magisch ! Ik heb eerst mijn zusjes wakker gemaakt om er zeker van te zijn dat ze er echt waren, toen waren mijn ouders inmiddels ook wakker, niemand slaapt door drie opgewonden en kwebbelende meisjes heen. We mochten ze pas s’middags openmaken toen opa en oma er ook waren, dat was tevens de langste dag uit onze gezamenlijke herinnering 😅😂
  Ik vind de palettes prachtig en doe graag mee, ik volg je op Facebook .

 3. Mijn favoriete Kerst herinnering is dat met Kerst bijna 19 jaar geleden alweer mijn kleindochter Alyssa is geboren, dat was een hele fijne verrassing, graag doe ik mee voor de mooie palette om die haar cadeau te doen mocht ik winnen
  Ik volg je op Facebook
  Groetjes Irene

 4. Prachtige paletten!! Ik doe daarom graag mee!

  What is your favorite Christmas memory? Ik hoop dat die gaat komen deze kerst, voor het eerst met mijn vriend skiën bij zijn familie. Maar als ik terugkijk is het toch altijd wel eerste kerstdag in de ochtend, all you need is love kijken!

  Ik volg je op Instagram extra!

 5. Ik doe heel graag mee! Mijn mooiste kerstherinnering is toen we als kind zijnde met mijn ouders opnkerstavond naar de kerst mis gingen in de kerk. Erna lagen er cadeautjes onder de boom. Zo speciaal 😍

 6. My favourite Christmas memory is putting up and decorating the tree with my mom and my sister. I miss it over the past years because i live away from them.

 7. Als kind ging ik altijd met de hele familie (mijn moeder is er één van 9, dus reken maar uit) naar een bungalowpark voor twee weken. Twee weken vol spelletjes, zwemmen, in de bossen struinen met nichtjes en neefjes. Prachtige herinneringen!

 8. Wat een mooie palettes. Ik doe graag mee. Mijn mooiste herinnering is van 2 jaar geleden. Enkele dagen voor kerst is mijn zoontje geboren. Voor ons het mooiste geschenkje onder de boom

 9. Vooral mijn meest unieke kerstherinnering is het maken van een iglo op 1ste Kerstdag bij ons in de achtertuin samen met mijn vader en mijn vriendjes/vriendinnetjes uit de buurt. De iglo heeft een week in de tuin gestaan en ik weet nog goed dat ik me er vaak in verstopte samen met onze kat en hond, lekker warm :-).

 10. Super leuke winactie! Mn mooiste kerst herinnering is dat ik als kind met mn hele familie op 2e kerstdag genoot van lekker eten en gezelligheid. En de leuke cadeautjes onder de kerstboom natuurlijk haha

 11. Een van mijn mooiste kerstherinneringen is toen we 5 jaar geleden voor het eerst op wintersport gingen en het keihard sneeuwde op tweede kerstdag. Eindelijk een keer een echte witte kerst. En toen het de dag erna super mooi weer was leek het net alsof de bergen onder een vers wit dekentje lagen, supermooi!

  Ik volg je op instagram @awe50m3anne, facebook, twitter en youtube 🙂

 12. Hey! Ik doe erg graag mee met de giveaway! Mijn mooiste herinnering aan kerst is eigenlijk zoals elk jaar: de gezelligheid met mijn familie. Dat is iets wat ik echt geweldig vind! Iedereen is blij en we eten gezellig samen. Hier nog even mijn sociale media:
  Insta: @lisavanhalteren_
  FB: Lisa van Halteren
  Yt: Lisa van Halteren

  Groetjes,
  Lisa

 13. Om heel eerlijk te zijn kan ik mijn mooiste kerstherinnering niet eens echt herinneren. Vreemd genoeg kan ik me ook niet meer zoveel van vroeger herinneren, des te leuker is het dat we momenteel bezig zijn met al onze videobanden omzetten naar digitale bestanden op de computer. Zo leuk om te zien hoe je als kind was en interactie met mijn oudere broers! Maar ondanks dat ik niet 1 leukste kerstherinnering heb, zijn het gwn al die ‘warme’ momenten. De kerstboom uitzoeken, de kerstboom versieren, kerstcadeautjes uit pakken en zie uitgepakken worden. Kerstliedjes zingen. En wat wel ook heel leuk was, is het feit dat mijn vader vroeger bij ieder van ons kinderen (we waren met 4 kinderen) kerstlampjes op onze kamer hing. Dan koos hij 1 avond uit waarbij hij elke kamer langsging en aan ons vroeg waar de lampjes mochten en welke we wilden.
  En iets leuks van de laatste jaren is dat ik elk jaar samen met mijn vader en broer ga schaatsen & ritje in het reuzerad maak op Magisch Maastricht. En sinds 2015 maken we elk jaar in 2015 een kersttripje. In 2015 gingen we naar Londen, 2016 naar Antwerpen, 2017 naar Köln en dit jaar naar Praag. Ik denk dat dat iets is waar ik later ook met veel warmte naar terug zal kijken.

 14. Hi Maaike,

  Wat een fantastische prijs deze palettes van Zoeva.
  Mijn mooiste Kerst herinnering is eerst een mooie buitenrit te paard door de duinen naar het strand met mijn vader en ‘s middags naar mijn oma toe waar mijn moeder altijd een heerlijke runderrollade op tafel toverde voor echt de hele familie.

  Fijne Kerst voor iedereen,
  Esther

  YT Brilliantnash
  IG Nashthedash14

 15. Wat een mooie palletjes! 💜 Mijn mooiste herinnering: Dat ik vroeger altijd kerstkapsels maakte bij mijn zus. Met mini-cadeautjes en glitter e.d. erin. 😉🎄

 16. Joehoe ik doe ook gezellig mee! Ik ben echt DOL op Zoeva, vooral de brushes vind ik zo fijn. Helaas heb ik nog geen Zoeva oogschaduw paletten, maar deze lijken me prachtig om mee te beginnen hihi! Mijn kerst herinnering; met heel de familie aan tafel lekker gezellig spelletjes spelen. Nu is er wat roering in de familie waardoor we nooit meer samen met kerst zitten helaas. Dus dat 🙂

 17. Ik ben echt zo benieuwd naar Zoeva! Hoor daar zoveel goeds over! Ik doe dus graag mee. Mijn favoriete kerstherinneringen is dat we vroeger altijd met de hele familie samen kerst vieren met eten en cadeautjes. Tegenwoordig kan niet iedereen er altijd bij zijn. Denk graag terug aan toen dat wel kon!

 18. Mijn leukste herinnering aan Kerst was toen we met het gezin naar Center Parcs gingen. Zo vredig en magisch, om nooit meer te vergeten!

 19. M’n mooiste herinnering is de meest recente. Nl nadat we naar het kinderkerstfeest waren geweest met de meiden op kerstavond hebben we voor het eerst met ze gegourmet. Wat vonden ze het gezellig dat “zelf koken” en wat heb ik van ze genoten. Na deze mooie avond hebben we besloten er een tradititie van te maken met kerst met z’n viertjes te gourmetten. De meiden kijken er nu al naar uit😇

 20. Wow…
  So beautiful 😍 🎁🎄🎁🎄🎁🎄
  My favorite x-mas were with famely and friends to eat together, talk, playing games etc…..

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Have a great day 😉

 21. Mijn mooiste kerstherinneting is vorig jaar. Kerstvakantie in Florida. Prachtig om met ons gezin de “over the top” aangeklede huizen in the town of Celebration te zien

  Ik volg je insta

 22. Oke ik zal wel int Nederlands antwoorden want Engels is niet mijn beste vak!😂 het lijkt mij echt leuk om dit pakketje te winnen want ik vind make-up echt super leuk om te doen en ik probeer ook telkens nieuwe dingen. En mijn leukste kerst herrinering is van vorig jaar we waren met heel mijn familie bij mijn oma en ik was toen 15 en mijn oma heeft in haar tuin een grote trampoline staan voor ons dus we gingen allemaal ik samen met mijn neefjes nichtjes broertjes en zusje op die trampoline en we zaten te springen en op een bepaald moment was ik mijn evenwicht kwijt en ik viel heel hard en ik heb mijn arm gebroken. Het deed echt veel pijn maar ik durfde het niet te zeggen want ik wou kerstavond niet verpesten dus na het eten en cadeautjes zei ik pas dat ik mijn arm gebroken heb het lijkt misschien niet zo leuk maar dat was toen echt grappig ik volg je al overal !❤️

 23. Wow! What a beautiful prize! Thanks for this chance to win!
  My favorite memory is when I was 10 and I spent Christmas with all my family on Disneyland Paris. It was really magical!

  Liked your Facebook page (Arianna Barbara).
  Follow you on Twitter: @raggiodiluce82
  Follow you on Youtube: Arianna Barbara

  Arianna
  raggiodiluce82@gmail.com

 24. Wat mooi! Ik doe graag mee! Mijn mooiste herinnering is toch wel het kerstbrood eten na de avond mis!
  Facebook Sabrina wtw
  Insta Sabrina wtw
  Twitter Sabcom72
  YouTube Sabrina c

 25. Wat een leuke actie, ik maak graag kans en ik heb ook alle extra kansen gedaan (:
  Mijn favoriete kerstherinnering is vroeger elk jaar een boek krijgen van mijn opa en meteen voorgelezen worden naast de kerstboom, dat was heel leuk.

 26. Mijn favoriete herinnering is de ochtend brunch en de vele kerstfilms kijken waaronder home alone

 27. 🎄⭐️🦌🎅 Wat een fijne prijs deze palettes, ik doe heel erg graag mee! Mijn favoriete herinnering is eten met kerst bij oma, spruitjes met aardappeltjes en speklapjes, niet echt lekker, maar wel de grootste lol met mijn neefjes en nichtjes!🎄⭐️🦌🎅

 28. My favourite Christmas memory everyone around the fireplace, after dinner, excited about opening presents and laughing and giggling. It’s one of those rare days in my family that everyone is smiling and happy.
  Last year was the first Christmas with my husband, and we can’t wait to make some new traditions and memories.

  Love your Youtube channel and I’m getting hooked on your blog! Thanks for the great work!
  I follow you on Instagram @analuisapereira89 ; and also on Youtube ana.luisa.pereira89

 29. It’s so sweet of you to do this giveaway! My favorite Christmas memory is making cookies with my family, whether it is with my grandparents or my immediate family.

 30. Hoi Maaike, ik doe heel erg graag mee aan je winactie. Mijn leukste herinnering aan kerst is dat ik samen met mijn broer een prank uit mijn zusje haalde. We gaven haar namelijk voor de grap een banaan als cadeau. We hadden op een hele andere reactie verwacht, maar ze vond het ‘leuk’. Het was te zien dat ze een soort van teleurgesteld was, maar hierna gaven we natuurlijk de echte cadeautjes. Ik vind dit moment enorm bijzonder, omdat ookal was het niet wat ze wilden ze zei dat het mooi was. Daarom vind ik dit heel mooi en bijzonder. Er zijn natuurlijk meerdere leuke herinneringen, maar dit is toch wel een van de mooiste denk ik. Ik wens iedereen veel succes en fijne feestdagen.🎉❣️ Ik volg je trouwens ookal op mijn Instagram namelijk @netflixslimes_

 31. My favourite memory during Christmas is watching my dad cook Christmas dinner, mostly watching him make the gravy and mushroom soup. This year I’m making Christmas lunch, with gravy of course!

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

%d